16.10.11

BARILOCHE...Asado i chau!

En teoria avui volia marxar. Sort que ahir no vaig poder comprar bitllet de bus cap a Mendoza. Ahir van arribar, amb bici, l'Emiliano i en Martín (de Tucuman i Rosario). I després d'una agradable nit de cervesetes i xarrera acompanyats també del Gary (Australia), la Mariela (Buenos Aires) i la Judith (si, la kayaquista), avui en Martín s'ha ofert a fer un parell de pollastres a la parrilla i una amani criolla! És increïble això de que algú s'ofereixi a cuinar per a tots. No és com una calçotada que representa que es fa entre tots i de fet sempre som uns quants els que donem voltes fen beure que treballem i l'únic treball és que no és noti que ens escaquegem! L'asador és l'encarregat de fer la brasa, de cuinar la carn i inclús de servir-la. I si convé, s'aixeca a buscar més carn. Lo típic és el famós: "Un apauso para el asador" i tothom aplaudeix. M'encanta


El pollastre... Boníssim!!! I el Malbec... Tremendu!


(Quan arribi a Mendoza, ja us parlaré d'aquesta varietat de raïm)












1 comentario:

  1. Mmmmm!! Tot plegat te molt bona pinta. Que aprofiti, els asados i tot el vi que segur tastaràs.
    Una abraçada
    Anna U.

    ResponderEliminar