4.10.11

ESQUEL

Ja he arribat! He sobreviscut tal i com estva previst. Per fi he dormit 12 hores seguides en una posició semi estirada. El servei dels busos li dona tres mil voltes al servei que et pots trobar en un avió. Sopar: dos trossos de, diguem-ho així, pastís de truita farcida de pernil dolç, formatge i tomàquet natural, pa, raviolis a la bolonyesa, pastís dolç i per veure lo que en diuen "agua saborizada con gas". Perfecte! El principi d'una película que ja no recordo ni el nom i a somiar...

M'he despertat en el meu confortable seient mentre ronsejava una micarrona. De fet, no tenia cap més obligació que esperar allà assegut una parada fortuita que ens permetés estirar tot el cos. Per esmorzar: cafè o té, 3 galetes, tarrineta de melmelada de prunes i un fantàstic i adictiu "alfajor" de xocolata amb "dulce de leche". Tres películes més mentre mirava feliç per la gran finestra del bus. explanades inmenses on pasturen el corders patàgònics. Un ñandú amb cara de perdut. Elegants guanacos (de la familia de les llames) creuan la carretera jugant-se la vida per un tros de pastura. Fantàstica la Patagònia.

Per dinar: empanada de tonyina, milanesa de vadella amb patata i pastanaga bollida, pa, flam i la famosa aigueta amb gust patagònic i cafè (que és self service).

A Esquel he baixat del bus amb una parella del sud de França... Aquestos si que fan enveja. Porten un any viatjant pel món i ara ja porten 4 mesos a sud amèrica...

Al Planet Hostel, habitació Marte! Llitera 10 (però només hi ha 4 llits) Perfecte. Ara a relaxar-me només 2 nits i cap a... Ja no m'atreveixo a dir-ho. Cada dia és un món. El món del viatger, sense temps, sense rumb, ... com un mariner a la deriva (Ostres, potser estic un xic poetic. Si que m'han sentat bé les hores de son!).

Potser ja va sent hora que em dclari oficialment VIATGER. Un viatger sense pla (tot i que si una missió: Mundi Travels) Un viatger el que vol és conèixer gent, intercanviar opinions, tenir una visió acurada del que s'està vivint en aquell moment en aquell indret. I això és el que estic fent... Conèixer... Conèixer i viure el moment!

Un petó

Peri

3 comentarios:

  1. De eso se trata de viajar ligero de equipaje y de cabeza, tirar las cosas inservibles para que entren de nuevas, vaciar la mochila para llenarla de recuerdos nuevos. Nada de termómetros, fundas aislantes o billetes de vuelta, viajar liviano, andar descalzo a finales de verano y seguir así hasta concluir el invierno.
    Conèixer i viure el moment! Como decís.
    Jóse M.

    ResponderEliminar
  2. Holaaaa!
    Ets oficialment "viatger"? M'agrada això de poder ser viatger, de viatjar per la pròpia vida. Qui sap, tio, fins i tot podries afegir-ho a l'empresa: fer certificats de viatger, demostrar que has "aprofitat" el viatge: avui en dia, per internet, hi ha curiositats com aquesta o similars! Va és igual, deixem-ho que és una parida (la tardor, la tardor que m'afecta je,je,je)
    Esquel, en saps alguna cosa dels "duendes"???
    Petó hermòs!
    Pep Q.

    ResponderEliminar
  3. Menys cuentu viajero. Que estàs currant! Val, tens dos dies per la poètica (que no em sembla efecte de les hores de dormir si no de la misteriosa aigua saborizada) i després a buscar llocs i gent fantàstics per permetre viure experiències meravelloses als teus clients.

    Pelle

    ResponderEliminar