29.1.12

MundiTravels... EL COMIAT!

Quasi bé han passat 5 mesos des de que vaig marxar de casa amb la il·lusió d'aquest gran projecte anomenat MundiTravels. Porto a la motxilla molts quilòmtres amb bus, visitat milers d'hotels, comprobat els tours, conèixer i implicar a molta. Tot per tal d'aconseguir una ruta que compleixi les prespectives dels "Viatges Sobre Rodes!". L'èxit és impresionant. Ja després de recòrrer la capital d'Argentina, la impresionant, cosmopolita, luxosa, pobre, l'enriquidora Buenos Aires. Des de la Boca fins a Palermos, St. Telmo, Puerto Madero, microcentro, Recoleta, ... MundiTravels pot anunciar que té ruta adaptada per a persones amb cadira de rodes, per aquest país amb olor d'asado, amb regust de mate i color de "gaucho". Des de la Patagònia fins a les fantàstiques Catarates d'Iguazú... Tot degudament adaptat, però també, i degut a les circumstàncies del país, amb molta, molta, molta aventura, que farà d'aquests viatges, uns viatges per recordar!
Per altre banda, al ser la segona vegada que visitava Perú, he muntat una ruta per La Vall Sagrada del Inques i Machu Picchu per a BackPackers, l'altre basant de MundiTravels.
La llavor que vaig plantar ara farà quasi bé 3 anyets (des de que va sorgir la idea de tot plegat) comenci a crèixer un arbre fort i ben arrelat...
Com que ja he acabat la feina, em retiro a descansar els últims 10 dies a l'Uruguay fins el dia de tornada a casa.
Moltes gràcies Argentina. Moltes gràcies a tots/es per les 3.335 visites al blog!
Petons
Peri.... QUE TINGUEU UN MOLT BON VIATGE!




Propera parada... NEPAL a preparar un altre... Viatges Sobre Rodes

2 comentarios:

  1. Moltes felicitats per la feina feta!!!!!
    Nepal, Argentira, Perú,.....
    Viatjar amb Munditravels, la millor manera de viatjar.
    Bon descans i bon viatge de tornada.
    Una abraçada.
    Anna U.

    ResponderEliminar